Μαγιάκης: Επιβεβαιώνεται αυτά που 20 χρόνια υποστηρίζουμε

Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου σε σχετική δήλωσή μου για τη μη μεταφορά τμήματος του Εφετείου στο Μαρούσι είναι αποκαλυπτική. Επιβεβαιώνει αυτό που υποστηρίζουμε εδώ και 20 χρόνια, ότι δηλαδή τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα στην πόλη μπορούν να καταστρέφουν τις γειτονιές της, αρκεί να πληρώνουν ανταποδοτικά τέλη.

Κι αυτό συμβαίνει διαχρονικά μέχρι και σήμερα, με τη σύμφωνη γνώμη κυβερνήσεων, περιφερειών, αλλά και δημοτικών Αρχών.

Ο διαχωρισμός που επιχειρείται από τη διοίκηση μεταξύ κρατικών μεγάλων κτηρίων και ιδιωτικών δεν είναι ιδεολογικά ουδέτερος. Το ιδιωτικό κτήριο που έχει πάρκινγκ και πληρώνει τέλη είναι καλό, το κρατικό είναι κακό επειδή ούτε πάρκινγκ έχει, ούτε πληρώνει -κακώς- ανταποδοτικά τέλη.

Αστεία πράγματα! Δημιουργούν και τα δύο το ίδιο πολεοδομικό χάος και περιβαλλοντική υποβάθμιση.

Τέλος, για μια ακόμη φορά, ξεκαθαρίζουμε ότι, σε αντίθεση με άλλους που «λοξοκοιτάζουν» προς τη Βουλή, αλλά δηλώνουν αυτοδιοικητικοί, ένα και μόνο μεγάλο φορτίο κουβαλάμε· να είμαστε απόλυτα συνεπείς σε αυτά που υποσχεθήκαμε προεκλογικώς στον μαρουσιώτικο λαό, από τον οποίο κρινόμαστε αποκλειστικά.

Και κάτι πολύ σημαντικό. Θα πάρετε επιτέλους θέση να κηρύξετε ανεπιθύμητη την ύπαρξη γραφείων της Χρυσής Αυγής στην πόλη; Ή και γι’ αυτό είσαστε σύμφωνοι, αρκεί να πληρώνουν ανταποδοτικά τέλη;

Καλό Δεκαπενταύγουστο».

Πρόσφατες δημοσιεύσεις