Ελληνικά προϊόντα Agrino στο πανεπιστήμιο UMASS στην Μασαχουσέτη Αμερικής

Εδώ και 3 χρόνια, η εταιρία Agrino έχει συμβληθεί με την UMASS Auxiliary Services προμηθεύοντας Ελληνικό ρύζι Agrino και γίγαντες Καστοριάς.
Η UMASS Auxiliary Services είναι η μεγαλύτερη οργάνωση Εστίασης Πανεπιστημιακών Campus της Αμερικής, αφού σερβίρει σε ημερήσια βάση 45.000 γεύματα σε 22.000 φοιτητές.
Η UMASS Auxiliary Services εμπνεύστηκε από την στενή σχέση που διατηρεί η Agrino με τους καλλιεργητές της, όντας η πρώτη εταιρία παγκοσμίως που αναγράφει το όνομα του παραγωγού σε κάθε συσκευασία της και την περιοχή καλλιέργειας, και επέλεξε να προμηθευτεί Ελληνικό ρύζι και όσπριο αντί αντίστοιχων Αμερικάνικης προέλευσης.
Στα πλαίσια και της ανωτέρω συνεργασίας, η Agrino ήταν χορηγός στο 5ήμερο συνέδριο του πανεπιστημίου Harvard που έλαβε χώρα στη Σάνη Χαλκιδικής, από τις 16 έως τις 20 Οκτωβρίου με θέμα: Mediterranean Diet & Health: A Nutritional Odyssey in Greece, όπου συμμετείχαν κορυφαίοι επιστήμονες από χώρες της Ευρώπης και της Βορείου Αμερικής.
Σκοπός της Agrino είναι να επεκτείνει την παρουσία της και σε άλλα κορυφαία ιδρύματα της Βορείου Αμερικής προτείνοντας πάντα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και υψηλής διαφοροποίησης, αλλά και προβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο τον πλούτο της Ελληνικής αγροδιατροφής.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις