ΙΚΕΑ και QIVOS ενώνουν τις δυνάμεις τους και αναπτύσσουν μία real-time proximity marketing πλατφόρμα.

H IKEA, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, συμμετέχει στο ερευνητικό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Horizon 2020, και σε συνεργασία με την εταιρεία QIVOS, που εξειδικεύεται σε υπηρεσίες Marketing Technology, δημιουργούν λύσεις αναφορικά με το real-time proximity marketing.

Στο πλαίσιο του Horizon 2020 και του ειδικού προγράμματος CloudDBAppliance, η ΙΚΕΑ σε συνεργασία με την QIVOS, έχουν αναλάβει το σχεδιασμό μιας τεχνολογικά προηγμένης πλατφόρμας, που θα επιτρέπει την αλληλεπίδραση με τους καταναλωτές όσο εκείνοι βρίσκονται στα καταστήματα ΙΚΕΑ, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις με γρήγορη ανάλυση τεράστιου όγκου δεδομένων σε πραγματικό χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη του προγράμματος IKEA FAMILY που επισκέπτονται την ΙΚΕΑ, θα μπορούν μέσω beacons να λαμβάνουν εκείνη τη στιγμή ενημερώσεις για προσφορές και επιπλέον παροχές, απολαμβάνοντας έτσι μία ενισχυμένη και ολοκληρωμένη εμπειρία.

Η ΙΚΕΑ αναδεικνύει για ακόμα μία φορά την πελατοκεντρική της φιλοσοφία και αποδεικνύει, αξιοποιώντας όλες τις νέες τεχνολογικές δυνατότητες, πως αναζητά συνεχώς βελτιωμένες λύσεις για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις