Μαίρη Διακολιού: Ο Δήμος Αμαρουσίου έπρεπε να θεσμοθετήσει τη συστηματική συμμετοχή αντιπροσωπείας του στο κίνημα αποτροπής πλειστηριασμών που αφορούν Μαρουσιώτες και Μαρουσιώτικη περιουσία

Στο ΔΣ της 16/1/18, λόγω της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου ΣΥΡΙΖΑ που (μεταξύ άλλων καταστροφικών) θεσπίζει την αποκλειστικότητα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, ο κ.Πατούλης εισήγαγε προς έγκριση το ψήφισμα της ΚΕΔΕ υπέρ της δυνατότητας εξαγοράς των δανείων από τους δανειολήπτες, κατά το πρότυπο της Κύπρου.

Δυστυχώς, λίγες μερες νωρίτερα, η ΚΕΔΕ στο υπόμνημά της και στην παράστασή της στη Βουλή, δεν έκανε καμιά νύξη για τους πλειστηριασμούς, ούτε για την πρότασή της, η οποία τελικά φαίνεται να είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση, αφού δεν την απηύθυνε στη Βουλή, το μόνο σώμα πού θα μπορούσε να την υλοποιήσει.

Με λίγα λόγια ο κ. Πατούλης άλλα λέει στη Βουλή και άλλα στους Μαρουσιώτες. Κι ύστερα, αφού δεν θα υλοποιηθεί η πρόταση πού δεν έκανε ποτέ εγκαίρως και αρμοδίως, ενώ μπορούσε, θα διαμαρτύρεται εναντίον της Κυβέρνησης!

Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να αποφασίσει ο Δημος και το οποίο θα εξέφευγε από το πεδίο της ευχής, θα ήταν να θεσμοθετήσει τη συστηματική συμμετοχή αντιπροσωπείας του στο κίνημα αποτροπής πλειστηριασμών που αφορούν Μαρουσιώτες και Μαρουσιώτικη περιουσία και να κάνει γενικό κάλεσμα συμμετοχής των συμπολιτών μας σε κάθε τέτοια περιπτωση.

Ακολουθεί σχετικό video με την τοποθέτηση της κ. Διακολιού στο δημοτικό συμβούλιο

Πρόσφατες δημοσιεύσεις