Ο οίκος Fendi παρουσιάζει τα γυαλιά ηλίου FENDI FANTASTIC για την Ανδρική Συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2017-18.

Ποπ αποχρώσεις και τολμηρές φόρμες χαρακτηρίζουν τα νέα γυαλιά ηλίου του οίκου, επαναπροσδιορίζοντας τη διάθεση της κολεξιόν FENDI Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017-18 με φόρμες εμπνευσμένες από τα γυαλιά αεροπόρου της δεκαετίας του ‘80, φωτισμένες από διάφανα προστατευτικά σε έντονους χρωματικούς συνδυασμούς.

Στο πνεύμα του ζωντανού και σπορτίφ τρόπου ζωής του Άνδρα Fendi, αυτά τα νέα γυαλιά ηλίου παίζουν με διαφορετικά υλικά, συνδυάζοντας το μπροστινό τμήμα από ματ Optyl με πλαϊνές λεπτομέρειες σε ζωηρό, διάφανο ασετάτ, τρισδιάστατους κυλινδρικούς μεταλλικούς βραχίονες και γέφυρα από ανοξείδωτο ατσάλι σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα που ξαφνιάζει!

Τα γυαλιά ηλίου FENDI FANTASTIC αντικατοπτρίζουν το κεφάτο και θετικό σύμπαν του Άνδρα FENDI, με χρωματικές αντιθέσεις μεταξύ του σκελετού και των φακών, αλλά και μεταξύ του χρωματιστού περιγράμματος του μπροστινού τμήματος και των πλαϊνών προστατευτικών. Τα γυαλιά διατίθενται στους εξής συνδυασμούς: άχρωμο διάφανο με κίτρινη γέφυρα/διάφανες πράσινες πλευρικές λεπτομέρειες/γκρι φακούς, μπλε με γυαλιστερή κόκκινη γέφυρα/διάφανες γαλάζιες πλευρικές λεπτομέρειες/μπλε καθρεπτέ φακούς, γκρι με μπλε γέφυρα/πορτοκαλί πλευρικές λεπτομέρειες/πράσινους φακούς, πράσινο με ροζ γέφυρα/διάφανες κόκκινες πλευρικές λεπτομέρειες/μπλε φακούς.

Τα νέα γυαλιά ηλίου FENDI FANTASTIC διατίθενται στα καταστήματα FENDI και σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών ανά τον κόσμο, από τον Οκτώβριο 2017 (μοντέλο FF M 0012/S).


H συλλογή γυαλιών FENDI παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group, τον απολύτως ολοκληρωμένο Ιταλικό δημιουργό και παγκόσμιο διανομέα γυαλιών, με παράδοση στην δημιουργία και κατασκευή οπτικών από το 1878: μια ιστορία καινοτομίας και δυνατοτήτων τεχνολογίας αιχμής, αποτέλεσμα χρόνου, προσπάθειας, δεξιότητας και αφοσίωσης.

Για να περάσει η πολύτιμη κληρονομιά της εταιρείας στις μελλοντικές γενιές, παράλληλα με τον εκσυγχρονισμό του για μελλοντική βιωσιμότητα, η Safilo ίδρυσε τη «Σχολή Οπτικών Προϊόντων», αναλαμβάνοντας την σημαντική της ευθύνη στον κλάδο. Ο σχεδιασμός προϊόντων, η ανάπτυξη και οι δυνατότητες παραγωγής βρίσκονται στο επίκεντρο της «Σχολής Οπτικών Προϊόντων του Safilo», συνδυασμένα με πάθος, κατασκευαστική αρτιότητα και καινοτομία.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις