Στη νέα συλλογή της ‘ALE το Minimal Chic έχει τον πρώτο λόγο, ενώ το floral συναντά το μυστήριο και το urban chic.

Η σχεδιαστική ομάδα της ‘ALE δημιούργησε για το Φθινόπωρο και Χειμώνα του 17-18 μια συλλογή που αποτελείται από τρεις σειρές, περιλαμβάνοντας όλες τις μεγάλες τάσεις και εφαρμόζοντας τις στη λογική και τις αρχές της ‘ALE.

Στη Maze το minimal chic εφευρίσκει ξανά τον εαυτό του και συγχρόνως στέκει ακέραιο επεμβαίνοντας στη φόρμα του ίδιου του ρούχου. Cropped jackets, φορέματα με πτυχώσεις που «τσαλακώνουν» την κλασική καπαρντίνα και κοστούμια που μπερδεύουν την καθαρότητα του Japanese με τη φινέτσα της Δύσης.

Στην obsession κυριαρχεί το floral. Η νέα εμμονή στη μόδα που έχει κάνει την εμφάνιση της εδώ και καιρό έχει πρωτογωνιστικό ρόλο στην obsession. Σε αυτή τη σειρά η ΆLE πειραματίζεται με τα χρώματα, τις εντάσεις και τις υφές, δημιουργώντας patterns που θυμίζουν πίνακες ζωγραφικής.

Από τη συλλογή δε θα μπορoύσε να λείπει το μυστήριο. Με τη strega το μυστηριώδες συναντά το urban chic στη σειρά, laser cut δερματίνες, βελούδο του κρασιού, δημιουργικό μπροκάρ και bohemian διαφάνειες κάνουν τις αναφορές στο παρελθόν πιο σύγχρονες από ποτέ.

Η νέα σειρά βρίσκεται ήδη στα καταστήματα αλλά και στο νέο eshop του brand www.ale.com.gr.

Ανακαλύψτε την τώρα.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις